Selecteer een pagina

FAQ

Heeft U een vraag over Uw alarmsysteem of kunt U het alarmsysteem niet inschakelen? Check dan eerst de onderstaande veel gestelde vragen.

Is Uw vraag er niet bij bel ons dan op 030-6666251.

Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!

FAQ

Er moeten werkzaamheden aan de elektra uitgevoerd worden. Dit betekend dat de elektriciteit tijdelijk afgesloten wordt. Heeft dit gevolgen voor het alarmsysteem?

Het alarmsysteem heeft een noodstroomaccu welke het alarmsysteem bij stroomuitval 24 uur kan voeden. Uw alarmsysteem geeft bij stroomuitval een storingsmelding door aan de meldkamer, U dient de meldkamer mede te delen dat de stroomtoevoer van Uw alarmsysteem afgesloten wordt. Uw alarmsysteem wordt dan in de “test” gezet bij de meldkamer. Indien de stroomuitval weer is verholpen, belt U de meldkamer weer om het alarmsysteem weer uit de test te halen. Uw alarmsysteem is weer klaar voor gebruik.

Ik word door de meldkamer gebeld met de mededeling dat er geen testmelding (24 uursmelding) bij de meldkamer binnenkomt. Wat moet ik doen?

Controleer of Uw telefoonlijn en internetverbinding nog functioneren. Indien de telefoonlijn of internetverbinding niet functioneren, neem contact op met Uw provider.

Indien Uw telefoonlijn en internetverbinding wel functioneren, neem dan contact op met onze servicelijn 030-6666251.

Er moeten nieuwe codes in mijn alarmsysteem worden geprogrammeerd. Kan ik dit zelf?

U kunt alleen codes programmeren indien U beschikt over een mastercode. Indien U geen mastercode heeft, kunnen wij een monteur bij U langs sturen om voor U de codes te programmeren.

Ik kan mijn alarmsysteem niet uitschakelen, wat moet ik doen?

Controleer of alle ramen en deuren gesloten zijn en schakel het alarmsysteem in met een geldige code. Indien U het alarmsysteem nog niet kunt inschakelen, neem contact op met onze servicelijn 030-6666251.

Ik kan mijn alarmsysteem niet inschakelen, wat moet ik doen?
  • U gebruikt geen geldige code;
  • Er staat een raam of deur open

Kunt U nog niet inschakelen, bel dan onze servicelijn 030-6666251

Heeft u alsnog een vraag ?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Vangangel Beveiligingssystemen

Contactgegevens

Bankgegevens

ING : NL41INGB0005166860
Rabobank : NL53RABO0364239824

 

Overig

KVK nr. 30069961

BTW nr. 73072801B01

Contact

Wij zijn voor calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten.